Skip to content

Over Ons

Onze Praktijk

Wij zijn Ergotherapie Reest en Vecht, een eerstelijns ergotherapie praktijk voor de regio Dedemsvaart – Slagharen. Graag stellen wij ons aan u voor.

Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn lid van Beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. De algemene voorwaarden opgesteld vanuit de beroepsvereniging zijn van toepassing op mijn werkzaamheden.

Wilt u meer weten over de klachtenregeling, klik dan hier.

Gerlinde Lennips

Ergotherapeute

In 2006 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Vooral het werken met volwassenen vind ik erg leuk. Samen met mensen kijken of we de kwaliteit van leven kunnen verbeteren, dit kan soms in hele kleine betekenisvolle activiteiten zitten.

Mijn ervaring heb ik vooral opgedaan in de eerstelijn en revalidatie. Het mooiste van mijn werk is dat ieder mens anders is en elke behandeling daardoor ook!

Specialisaties: Chronische pijn, chronische vermoeidheid, long-Covid, ASITT therapie
AGB-code: 88-000998
Kwaliteitsregistratie: 69908088290

Werkdagen: maandag, dinsdag & donderdag

Ashley-Aimee Belt

Ergotherapeute

Ik ben ergotherapeut vanaf 2013. Ik wilde altijd al graag met mensen werken. Dat is gelukt. Ergotherapie is een ontzettend mooi beroep waarbij je dichtbij de cliënt staat en probeert om samen de kwaliteit van leven te verbeteren.

Werkervaring: verpleeghuis, eerstelijn en revalidatie. Ik vind het een uitdaging om een behandeling op maat te geven. Omdat ieder mens op zijn eigen manier met klachten omgaat en andere wensen heeft.

Specialisaties: EDOMAH, lid van ParkinsonNet
AGB-code: 88-002866
Kwaliteitsregistratie: 29912123690

Werkzaam voor de Baalderborg Groep.

Werkdagen: dinsdagochtend en donderdagochtend